Beste prijsgarantie op maatwerk overkappingen
Advies van experts
Duurzame kwaliteit

Afspraak maken


Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. De velden met een * zijn verplicht.
Liever even bellen?

055 - 72 00 155
Of mailen?

apeldoorn@tuinmani.nl

Contact

Wat kunnen wij voor je doen?

We helpen je graag met al jouw vragen over het buitenleven in eigen tuin. In onze showroom kun je al onze overkappingen zien en beleven. De veranda's en tuinkamers zijn allemaal volledig ingericht met buitenmeubelen, zodat je een goede indruk krijgt van hoe het er bij jou thuis uit kan zien. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over de vele mogelijkheden. Wanneer je foto's en maten meeneemt van jouw terras, kunnen wij direct een toegespitst advies geven. Zo haal je alles uit jouw overkapping! Maak gerust een afspraak in onze showroom en verzeker jezelf van advies op maat.

Afspraak maken

contact-cubeexperience

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag 9.00 - 17.00
Woensdag 9.00 - 17.00
Donderdag 9.00 - 17.00
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 16.00

Deskundig advies

Passie

Bij Overkapping Apeldoorn by Tuinmani word je geholpen door vakmannen. We weten alles van veranda's en kunnen al jouw vragen beantwoorden. We denken met je mee en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Maatwerk

Uniek design

Iedere tuin, ieder terras, iedere wens is anders. Daarom zijn al onze veranda's maatwerk. Tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten en ontworpen. Exact zoals jij het wenst. 

Aankoopgarantie

Duurzaam

Wij willen graag dat je nog vele jaren plezier beleeft aan jouw overkapping. Daarom werken wij met zeer duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Montage

Vakwerk

Onze vakmannen bouwen jouw droom. Wij werken met een eigen team van vaste monteurs met jarenlange ervaring. Vakwerk verzekerd!